Kiss-Magyar Építő
Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

 

 
 
Cégünk 1995. évben alakult. Fő tevékenysége lakóépületek generál-kivitelezése volt. Eleinte családi házak, nyaralóépületek teljes körű kivitelezésével és felújításával foglalkoztunk.
2000. márciusában 100%-os tulajdonrészt szereztünk a cégben, és családi vállalkozásként folytattuk tevékenységünket.
A technológiai, technikai hátterünk folyamatos fejlesztésével és a saját munkaerő növelésével hamarosan bővíteni tudtuk a tevékenységi körünket.

KM

Jelenleg családi házak, nyaralóépületek generál-kivitelezésével és felújításával valamint társasházak, középületek, ipari épületek építésével foglalkozunk, tervezéstől a kulcsrakész átadásig.
Fő tevékenységi körünkbe tartozik még nagy projektek, mint szállodák, társasházak és ipari épületek műszaki előkészítése, költségvetések készítése, pályáztatás előkészítése, műszaki szaktanácsadása, műszaki ellenőrzése, és felelős vezetése.
Az energia árak rohamos emelkedése miatt az alacsony költséggel fenntartható ház új piaci igényét követve új tevékenységként az elkezdtük a Passzívházak tervezését és építését. Azóta már több elkészült alacsonyenergiájú épületet is felsorakoztatunk a referenciáink között. Az általunk végzett kivitelezés magas minőségének és a szervezésben szerzett nagy tapasztalatunknak köszönhetően egyre több társasházi építés projektben is részt tudtunk venni. A mai napig több mint 200 lakást építettünk fel Siófokon, az Aranyparton.
Cégünk 20 fős állandó munkaerővel rendelkezik és szerződéses, már jól bevált alvállalkozó csapattal dolgozik. Vállalkozói foglalkoztatottság létszámát tekintve elérjük a 120 főt.
Büszkén vállalva építészhivatásunkat, a kiváló minőségű munka, megrendelőink megelégedettsége és az épített környezetünk fejlesztése, szépítése a célunk. Megrendelőink, megbízóink igényeit folyamatosan figyelembe véve, korszerű, jó minőségű építőanyagokból, a mai kor minden igényét kielégítő épületeket építünk.
Vállalkozásunk sikeressége érdekében fontos a piaci helyzetünk megerősítése és fokozatos javítása, ezért szem előtt tartjuk cégünk technológiai, technikai és anyagi hátterének folyamatos fejlesztését
és a dolgozóink rendszeres továbbképzését.

Célunk megvalósításának egyik lépéseként cégünknél 2008-ban bevezettük az ISO 9001: 2001 minőségbiztosítási rendszert. Irányítási rendszerünk kiépítésére a Nemzeti Fejlesztési Terv pályázatán nyertünk támogatást.
Megelégedett ügyfélkörünknek köszönhetően cégünk nettó árbevétele folyamatosan nő, 2008-as évben átléptük az 500 millió Ft-os forgalmat.
2012-ben megszereztük az ÉMI minősített vállalkozás tanúsítványt, lakó- és társasházak energiatakarékos korszerűsítésére és felújítására vonatkozóan, építészeti munkák M-D osztályban.


Amennyiben bemutatkozó oldalunk felkeltette érdeklődésüket, várjuk szíves érdeklődését, árajánlatkérését!

Cégtulajdonosok:

 
 
Magyar Tibor Magyarné Kiss Ildikó
Építészmérnök Építészmérnök
Felelős Műszaki Vezető Tervező szakmérnök
Építési Műszaki Ellenőr  
mszeniso90012009_v2_kicsi

 

emi

Partnereink:

teve

 

comfort-ablak-logo 2